Blog

Emma Footwear in LWV Magazine

In het magazine Vooruit van de Limburgse Werkgevers Vereniging onder meer een dubbelinterview met Tom Hermans van Emma Footwear en LWV-voorzitter Giel Braun. Geschreven door Jos Cortenraad, net als de interviews met Jac van Geleuken, Henk Vostermans en Frank Pörteners. Te lezen hier.
Lees meer

Laatste Nummer1 van 2019

Vandaag verschenen: de laatste editie 2019 van familiemagazine Nummer1. Met onder meer reportages over Gilde Bedrijfsopleidingen, @ease en het gloednieuwe adviesbureau van Tim Hattu en Quincy Vranken. Geschreven door Jos Cortenraad, te lezen hier.
Lees meer

Newsletter Brightlands met MPC en circulair bouwen

In de vandaag verschenen newsletter van Brightlands onder meer een artikel over Multi Party Computation en een interview met Huygen Installatie Adviseurs. Geschreven door Jos Cortenraad. Daarnaast een gastcolumn van Paul Iske en artikel over de nieuwe Limburg Bike en Vitacress. Te lezen via deze link.
Lees meer

Aanpak schoolverzuim blijkt effectief

Een methodiek die succesvol is in het terugdringen van het ziekteverzuim bij scholieren in het voortgezet onderwijs én het MBO, dat is M@ZL. Uitgangspunt van deze methodiek: snel terug naar school is veel beter. Jeugdarts Huub Creemers bij de Jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg lichtte de methodiek toe tijdens de vierde en tevens laatste refereerbijeenkomst van de academische…
Lees meer