Aanbevelingen

‘Uitstekende schrijftraining voor onze social media experts!'

Frank Hoen, directeur AMBER Alert

De Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg werkt al sinds 2007 samen met Karin Burhenne, op een prettige en zakelijke manier. Karin is betrouwbaar, komt afspraken na, denkt creatief mee en schrijft heldere en publieksvriendelijke teksten voor alle lagen van de samenleving, van laag- tot hooggeschoold. Daarnaast is ze flexibel en zoekt ze met je mee naar oplossingen als iets bij wijze van spreken gisteren al af had moeten zijn. Karin neemt de tijd om zaken vooraf zorgvuldig door te spreken en is altijd goed voorbereid. Dat maakt de samenwerking voor ons aantrekkelijk, want ze neemt ons werk uit handen. Wat ons betreft zetten we de samenwerking nog jaren voort.

Maria Jansen, programmaleider Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg en bijzonder hoogleraar Populatiegericht gezondheidsbeleid aan de Universiteit Maastricht.

Een uitstekend verstaander met een vlotte pen’, zo zou je Jos het beste kunnen omschrijven. Hij heeft echt maar een half woord nodig om aan de slag te kunnen gaan. En dat doet hij snel en voortvarend. Complexe, technische verhalen vertaalt hij in een handomdraai naar toegankelijke en prettig leesbare teksten. Dat maakt hem tot de stuwende kracht achter onze rubriek ‘Made in Sittard-Geleen’.”

Made in Sittard-Geleen